Control Pedro

7.6 / 10
35 min
Spelprogramma
Volg deze serie
7.6 / 10
3seizoenen/25afleveringen/2017 - heden
NetwerkVIER
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:35 min2017 - heden
Netwerk:VIER
Control Pedro is een Belgische spelprogramma van de zender VIER. De serie ging in première op 20 april 2017.

Pedro Elias, voormalig Idioot en Slimste Mens-jurylid, doet niets liever dan eindeloos WILFen. WILFen, een letterwoord dat staat voor ‘What Was I Looking For’, ofte: plezierig verdwalen op het wereldwijde web. Vanaf nu WILFT Pedro niet langer alleen, maar nodigt hij met aanstekelijk enthousiasme vier vrienden uit om zich samen met hem te laten meedeinen op de golven van Google en meer. Negen weken lang duiken ze online parels op, bedwingen ze spelletjesverslavingen, en duwen ze op gevoelige privacytoetsen. Soms via Skype, dan weer afgekeken van YouTube, met app of zonder, via Instagram of op Twitter, maar altijd surfend op een zee van onvolprezen internettips, -tricks en -kicks.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 2
0 / 8
Seizoen 3
0 / 9

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Control Pedro.

Nieuws (1)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag en vrijdag gaan we je op de hoogte houden van alle* series die in Nederland en België uitkomen deze week of het weekeinde.
18 feb 2019
1