Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Code Black krijgt vijf afleveringen extra

Volgens CBS zijn 6,5 miljoen kijkers tegenvallende kijkcijfers, maar ondanks die cijfers blijft CBS geloven in de nieuwe medische dramserie Code Black. CBS heeft Code Black vijf extra afleveringen gegeven, wat het totaal voor het eerste seizoen op achttien afleveringen brengt. Na Limitless en Life in Pieces is Code Black de derde CBS serie die extra afleveringen heeft gekregen. Maar helaas zijn deze extra afleveringen nog geen garantie dat de serie ook een tweede seizoen gaat krijgen.

De critici hebben gemengde gevoelens over Code Black. Rotten Tomatoes geeft slechts een magere 54 procent. Metacritic laat ook gemengde gevoelens zien met 53 van de 100 punten. IMDb laat wel een positief cijfer zien met 7,4 punten van de 10. En ook de gebruikers van MijnSerie zijn over het algemeen positief gestemd met 7,5 punten van de 10. Code Black ging op 30 september 2015 in première met 8,58 kijkers gemiddeld. Met aflevering vijf bereikte Code Black een diepte punt met 5,96 miljoen kijkers. Dit cijfer trok in de afleveringen daarna wel weer aan en aflevering acht had weer 6,59 miljoen kijkers.

Code Black is een medische dramaserie gesitueerd in het drukste en beruchtste ziekenhuis van het Amerika. Het buitengewone personeel strijdt tegen een gebroken systeem om hun idealen en de patiënten die hen het meeste nodig hebben te beschermen. Code Black betekent dat de ER vol zit en er geen patiënten meer geholpen kunnen worden. In een gemiddeld ziekenhuis gebeurt dat ongeveer tien keer per jaar, in het Angels Memorial Hospital gebeurd dat 300 keer per jaar. De castleden zijn onder andere; Marcia Gay Harden, Raza Jaffrey, Bonnie Somerville, Melanie Chandra, Luis Guzman, Harry Ford, Ben Hollingsworth en William Allen Young.

Vorige aflevering
The Business of Saving Lives
The Business of Saving Lives
03x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Code Black