Cleaning Up

7,0 / 10
60 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7,0 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2019 - 2019 
NetwerkITV
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:60 min20192019 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:ITV
Cleaning Up is een Britse dramaserie van de zender ITV. De serie ging in première op 9 januari 2019.

Een doodgewone werkende moeder zit gevangen tussen twee contrasterende werelden - de dagelijkse sleur van het leven in de voorsteden en het riskante spel (gok) van handel met voorkennis.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Cleaning Up.

Nieuws (7)

Elke maand komen er erg veel series uit, maar het is soms lastig om degene te vinden die echt je tijd waard zijn. Ik probeer daarom maandelijks te helpen om tien van de meeste interessante opkomende series op een rijtje te zetten.
dinsdag, 13:00
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
16 mrt 2020
Prijsvragen, datums, de nieuwe poll, een nieuw redactielid, de podcast, en nog veel meer nieuws in de week van 24 februari tot en met 1 maart.
2 mrt 2020

Vergelijkbare series

Dexter
1 stem
Friends
1 stem
Lost
1 stem
Sherlock
1 stem