Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Speelfilm The Silence of the Lambs krijgt vervolg in televisieserie Clarice

De Amerikaanse televisiezender CBS gaat een vervolg maken van de speelfilm The Silence of the Lambs.

Er wordt gewerkt aan een televiesieserie met als titel Clarice. De serie zal zich een jaar na de gebeurtenissen rondom de FBI-agente Clarice Starling en moordenaar Hannibal Lecter afspelen, heeft Deadline zondag gemeld. Het script van een proefaflevering is inmiddels af. Het is nog niet bekend wanneer de serie te zien zal zijn en welke acteurs deelnemen.

In 2012 startte filmproducent MGM al met de voorbereidingen van van een televisieserie over de belevenissen van een net afgestudeerde Starling. Dit project kwam uiteindelijk niet van de grond. De speelfilm The Silence of the Lambs verscheen in 1991, met Jodie Foster in de hoofdrol. Hieronder beelden uit deze film.

Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

NPO2 gaat vanaf juni het vierde seizoen van de Britse misdaadserie Shetland uitzenden. Alle vijf seizoenen zijn al beschikbaar bij NPO Plus.
Vandaag, 15:00
Apple TV+ werkt aan een reboot van de Amerikaanse kinderserie Fraggle Rock van Jim Henson uit 1983.
Vandaag, 14:00
De laatste afleveringen van het vijfde seizoen van Las Chicas Del Cable en daarmee ook de laatste van de Spaanse dramaserie verschijnen in juli op Netflix.
Vandaag, 13:00
Er zijn drie series vernieuwd, een Australische dramedy, een Amerikaanse dramedy en een Amerikaanse sitcom.
Vandaag, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
De serie over het karakter Lisbeth Salander, bedacht door Stieg Larsson voor de Millenium boeken, gaat in productie bij Amazon.
Vandaag, 10:00
1