Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Speelfilm The Silence of the Lambs krijgt vervolg in televisieserie Clarice

De Amerikaanse televisiezender CBS gaat een vervolg maken van de speelfilm The Silence of the Lambs.

Er wordt gewerkt aan een televiesieserie met als titel Clarice. De serie zal zich een jaar na de gebeurtenissen rondom de FBI-agente Clarice Starling en moordenaar Hannibal Lecter afspelen, heeft Deadline zondag gemeld. Het script van een proefaflevering is inmiddels af. Het is nog niet bekend wanneer de serie te zien zal zijn en welke acteurs deelnemen.

In 2012 startte filmproducent MGM al met de voorbereidingen van van een televisieserie over de belevenissen van een net afgestudeerde Starling. Dit project kwam uiteindelijk niet van de grond. De speelfilm The Silence of the Lambs verscheen in 1991, met Jodie Foster in de hoofdrol. Hieronder beelden uit deze film.

Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Nederlandse Disney+ abonnees hebben woensdag een e-mail ontvangen van Disney met de ogenschijnlijke mogelijkheid om voor zes dollar Hulu toe te voegen aan het huidige abonnement.
Vandaag, 09:00
De serie Oogappels, die ITV Studios Netherlands heeft gemaakt voor BNNVARA, zou vanaf 27 februari weer te zien zijn op NPO 1.
Vandaag, 08:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vierde seizoen van Supergirl. We geven twee blu-ray's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 16:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vijfde seizoen van Gotham. We geven twee blu-ray's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
CBS heeft twee van de titelpersonages gevonden voor de pilot van de komedieserie The Three of Us.
Gisteren, 14:00
Cleaning Up is een Britse dramaserie van de zender ITV. In 2019 is het eerste seizoen verschenen, dat bestaat uit zes afleveringen.
Gisteren, 13:00
1