Chloe

7.5 / 10
42 min
Drama, Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.5 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2022 - 2022 
NetwerkBBC One
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:42 min20222022 (Beëindigd)
Genres:DramaThriller
Netwerk:BBC One
Chloe is een Britse dramaserie van de zender BBC One. De serie ging in première op 6 februari 2022.

Nog steeds wonend bij haar moeder en werkend als uitzendkracht, vergelijkt Becky zichzelf met de perfecte levens op Instagram en keert dwangmatig terug naar één account: die van Chloe. Becky kijkt obsessief naar haar ogenschijnlijk vlekkeloze leven via sociale media. Maar wanneer Chloe plotseling overlijdt, moet Becky erachter komen hoe en waarom. Dit brengt haar ertoe een nieuwe identiteit aan te nemen en een 'toevallige' ontmoeting te creëren met Chloe's beste vriendin, Livia, en Chloe's groep hechte vrienden te infiltreren.

Door haar alter ego Sasha wordt Becky een krachtige, transgressieve heldin; een populaire, goed verbonden "iemand" met een leven en liefdes die veel spannender en verslavend zijn dan de "niemand" die ze is als Becky. Het voorwendsel vertroebelt echter al snel de werkelijkheid, en Becky loopt het risico zichzelf volledig te verliezen in het spel dat ze speelt.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Chloe.

Vergelijkbare series

Chloe