Chillin' in Another World with Level 2 Super Cheat Powers

-
24 min
Anime
Volg deze serie
Bekijk trailer
1seizoenen/11afleveringen/2024 - heden
NetwerkCrunchyroll
1x12 24 juni 2024Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:24 min2024 - heden
Genres:Anime
Netwerk:Crunchyroll
Chillin' in Another World with Level 2 Super Cheat Powers is een Japanse animeserie van de zender Crunchyroll. De serie ging in première in 2024.

Het Magische Koninkrijk Klyrode roept elk jaar honderden helden uit andere werelden op om te vechten in hun oorlog tegen de Duistere en zijn leger van krachtige demonen. Banaza is een van die helden, opgeroepen vanuit de koninklijke hoofdstad Paluma, maar er klopt iets niet: Banaza is slechts een gemiddelde koopman. Hij heeft geen magie, geen vechtvermogen en zijn statistieken zijn verschrikkelijk. Erger nog, door een ongeluk kan hij niet meer naar huis terugkeren! Afgewezen als held en gestrand in een andere wereld, achtergelaten in de verste uithoeken van het koninkrijk door een wrede koning die hem gewoon weg wil hebben, ziet het lot van Banaza er behoorlijk somber uit. Maar wat zal er gebeuren als de mislukte heldenkandidaat over super cheat-krachten beschikt zodra hij niveau twee bereikt?
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 11
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Chillin' in Another World with Level 2 Super Cheat Powers.
Chillin' in Another World with Level 2 Super Cheat Powers