Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Officiële trailer en startdatum laatste seizoen van Carnival Row

Officiële trailer en startdatum laatste seizoen van Carnival Row

Prime Video presenteert de officiële trailer van het tweede en laatste seizoen van het fantasy-drama Carnival Row. Het langverwachte tiendelige tweede seizoen verschijnt volgende maand exclusief op Prime Video.
Seizoen twee van Carnival Row wordt afgetrapt met een reeks gruwelijke moorden welke worden onderzocht door voormalig inspecteur Rycroft Philostrate a.k.a. Philo (Orlando Bloom). Vignette Stonemoss (Cara Delevingne) en de Zwarte Raaf plannen wraak voor de onrechtvaardige onderdrukking door de menselijke leiders van The Burgue: Jonah Breakspear (Arty Froushan) en Sophie Longerbane (Caroline Ford). En Tourmaline (Karla Crome) erft bovennatuurlijke krachten die haar lot en de toekomst van The Row bedreigen. Nadat ze is ontsnapt aan The Burgue en haar wraakzuchtige broer Ezra (Andrew Gower), stuiten Imogen Spurnrose (Tamzin Merchant) en haar partner Agreus Astrayon (David Gyasi) op een radicale nieuwe samenleving die hun toekomstplannen volledig in de war schopt.

12848 CR

In een fantasiewereld waar mensen en wezens niet met elkaar overweg kunnen, zal elke held voor onmogelijke dilemma's komen te staan in de epische ontknoping van Carnival Row. Het allerlaatste tweede seizoen verschijnt 17 februari exclusief op Prime Video.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

Futsudo
10 januari 2023, 15:01
Ondanks het wat voorspelbare verhaal van het eerste seizoen maakte de sfeer en de geweldige visuele effecten veel goed en kijk ik ook uit naar het tweede en tevens laatste seizoen.
0
Faceman
10 januari 2023, 17:59
Vind het jammer dat het maar bij 2 seizoenen blijft. Hoe het ook gaat eindigen dit was een serie voor 4 of 5 seizoenen.
2
Log in om een reactie achter te laten