Leuk?
2
2
Bekijk stemmen

Carnival Row eindigt na het tweede seizoen

Carnival Row komt met het komende tweede seizoen tot een einde op Prime Video. De streamingdienst heeft de startdatum bekendgemaakt voor het tweede seizoen van de serie met Orlando Bloom en Cara Delevingne in de hoofdrollen.

Het tweede seizoen van de fantasy-serie Carnival Row keert terug op vrijdag 17 februari. De serie werd in 2019 verlengd voor een tweede seizoen, vooruitlopend op de start van het eerste seizoen en werd gefilmd in 2020.

Carnival Row

In een fantasiewereld waar mensen en wezens met elkaar botsen, begint het tweede seizoen van Carnival Row met voormalig inspecteur Rycroft Philostrate a.k.a. Philo (Bloom) die een reeks gruwelijke moorden onderzoekt die sociale spanningen aanwakkeren. Vignet Stonemoss (Delevingne) en de Zwarte Raaf plannen wraak voor de onrechtvaardige onderdrukking door de menselijke leiders van The Burgue, Jonah Breakspear (Arty Froushan) en Sophie Longerbane (Caroline Ford).

Tourmaline (Karla Crome) erft bovennatuurlijke krachten die haar lot en de toekomst van The Row bedreigen. En nadat ze is ontsnapt aan The Burgue en haar wraakzuchtige broer Ezra (Andrew Gower), stuiten Imogen Spurnrose (Tamzin Merchant) en haar partner Agreus Astrayon (David Gyasi) op een radicale nieuwe samenleving die hun plannen in de war schopt. Met mensen en feeën verdeeld en vrijheid op het spel, zal elke held voor onmogelijke dilemma's en zielsbepalende testen komen te staan in de epische ontknoping van Carnival Row.

Carnival Row is een coproductie van Amazon Studios en Legendary Television. De serie wordt uitvoerend geproduceerd door showrunner Erik Oleson, Bloom, Delevingne, Brad Van Arragon, Sarah Byrd, Jim Dunn, Sam Ernst, Wesley Strick en Travis Beacham.
Video on youtube
Vorige aflevering
Carnival Row
Carnival Row
02x10
Leuk?
2
2
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Olga2000
08 nov 2022 15:54 -
Ontzettend jammer. Een van de beste fantasie serie van afgelopen tijd. Ik hoop op een goede einde op zijn minst.
Reageer
Carnival Row