Capadocia

8.4 / 10
65 min
Drama
Volg deze serie
8.4 / 10
3seizoenen/39afleveringen/2008 - 2012 
NetwerkHBO
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:65 min20082012 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:HBO
Capadocia is een Amerikaanse dramaserie van de zender HBO. De serie ging in première op 2 maart 2008.

In Capadocia, een vrouwengevangenis in Mexico City die door de maffia als dekmantel voor illegale activiteiten wordt gebruikt, slaan de directrice en een gevangene de handen in elkaar om te overleven.

Het leven gaat zijn gangetje in Capadocia, waar de hoofdpersonages pionnen zijn in een permanente machtsstrijd, overgeleverd aan de rivaliteit tussen de plaatselijke bendes. De verhaallijn van het tweede seizoen draait rond een partij drugs die nooit zijn bestemming heeft bereikt. Terwijl Lorena nog steeds geplaagd wordt door herinneringen aan La Bambi, kan ze zich verzekeren van de trouw van La Colombiana. Gevreesd en gerespecteerd door haar medegevangenen, houdt ze de teugels strak in handen. Intussen probeert directrice Teresa Lagos om haar dochter, die zelf opgesloten zit, een hand boven het hoofd te houden, maar haar frustraties met het gevangeniswezen worden steeds groter. Federico Marquez wil de gevangenis steeds verder privatiseren, met de hulp van de maffia, die Capadocia als dekmantel voor zijn operaties wil gebruiken. Een reeks nieuwe misdaden noopt de overheid echter tot ingrijpen en voor Teresa en Lorena zit er niets anders op dan samen te werken om hun gezinnen te beschermen en hun kans op vrijlating te vrijwaren.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 2
0 / 13
Seizoen 3
0 / 13

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Capadocia.

Populaire reacties (1)

8
06 jun 2013
Ben via HBO nu in seizoen 2 beland, en ik moet zeggen , buiten het feit dat ik een enorme fan van HBO ben, dat ook deze serie me weer verrast heeft. Niet te vergelijken met OZ de topper onder gevangenis series, was het alleen al om het feit dat het hier een vrouwengevangenis betreft. Vind het een goede serie.

Vergelijkbare series

Dexter
1 stem
Friends
1 stem
Lost
1 stem