Btooom!

6.9 / 10
25 min
Anime
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.9 / 10
1seizoenen/12afleveringen/2012 - 2012 
NetwerkTokyo MX
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20122012 (Beëindigd)
Genres:Anime
Netwerk:Tokyo MX
Btooom! is een Japanse animeserie van de zender Tokyo MX. De serie ging in première op 4 oktober 2012.

Btooom! is een populair online vecht spel waar spelers elkaar moeten bevechten met niets anders dan bommen. Geen geweren of andere wapens. de 22-jarige Sakamoto Ryouta is een frequente speler van Btooom en is zelfs een van de beste spelers ter wereld. Zijn grote doel in het leven is om een staf medewerker te worden in het bedrijf dat btooom! heeft ontwikkeld iets dat tot nu toe niet is gelukt. Doordat dit niet is gelukt is Ryouta nu al twee jaar werkloos.

Op een dag ontwaakt Ryouta is een andere wereld alles ziet er groen en wild uit en hij heeft geen enkele herinnering over hoe hij daar geraakt is. Tijd om alles op een rijtje te zetten krijgt hij niet want meteen wordt hij achtervolgd door een iemand die hem begint te bestoken met bommen met een projectiel. Het blijkt dat zijn favoriete spel vanaf nu de echte wereld is geworden en het moet nog maar blijken of hij echt de beste speler ter wereld kan worden.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Btooom!.

Vergelijkbare series

Btooom!