Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

BBC-serie Bodyguard vanaf 24 oktober bij Netflix

Bodyguard is een Engelse thrillerserie van de zender BBC One. De serie ging in première op 26 augustus en het eerste seizoen bestaat uit zes afleveringen. Vanaf 24 oktober is de serie te zien bij Netflix.

Bodyguard vertelt het fictieve verhaal van David Budd (Richard Madden), een heroïsche maar vluchtige oorlogsveteraan die nu werkzaam is als een Specialist Protection Officer voor de royalty- en specialistische beschermingsafdeling van de Londense Metropolitan Police Service. Wanneer hij wordt aangesteld om de ambitieuze en machtige minister van Binnenlandse Zaken Julia Montague (Keeley Hawes) te beschermen, wier politiek staat voor alles wat hij veracht, vindt Budd zichzelf verscheurd tussen zijn plicht en overtuigingen. Hij is verantwoordelijk voor haar veiligheid, maar is hij eigenlijk niet haar grootste bedreiging?

Video on youtube


Bodyguard is geschreven door Jed Mercurio, de bedenker van Line of Duty. De eerste aflevering werd in Engeland door 10,4 miljoen mensen bekeken, het hoogste aantal kijkers voor de première van een dramaserie op de BBC in tien jaar tijd.
Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
01x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_thoontje
20 sep 2018 09:17 -
Leuke serie!
Reageer
Bodyguard