Bob Hearts Abishola

8,0 / 10
30 min
Comedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Bob Hearts Abishola vernieuwd met vijfde seizoen

Het verhaal van deze relatie gaat verder. CBS heeft Bob ♥ Abishola namelijk verlengd voor een vijfde seizoen.

Bob ♥ Abishola (te lezen als Bob Hearts Abishola) is een romantische comedyserie met in de hoofdrollen Billy Gardell, Folake Olowofoyeku, Christine Ebersole, Matt Jones, Maribeth Monroe, Vernee Watson, Shola Adewusi, Barry Shabaka Henley, Travis Wolfe Jr, Gina Yashere, Bayo Akinfemi, Anthony Okungbowa en Saidah Arrika Ekulona.

Als het verhaal begint, is Bob (Gardell) de eigenaar van een zeer succesvolle compressiesokkenfabriek in Detroit en runt hij het bedrijf met zijn moeder (Ebersole), zijn zus (Monroe) en zijn jongere broer (Jones). Door de stress van het werk belandt Bob in het ziekenhuis met een hartaanval en wordt hij verliefd op zijn hartverpleegster, Abishola (Olowofoyeku), een immigrante uit Nigeria.

Zij is naar Amerika gekomen met haar jonge zoontje (Wolf Jr.) en ze wonen bij haar tante Olu (Adewusi) en oom Tunde (Henley). Ondanks hun zeer verschillende achtergronden en haar aanvankelijke desinteresse, is Bob vastbesloten Abishola's hart te veroveren. Dat lukt hem uiteindelijk, maar het leven wordt altijd ingewikkeld.

Bob Hearts Abishola

Het vierde seizoen van Bob ♥ Abishola scoort gemiddeld 0,42 in de 18-49 demografie en 4,98 miljoen kijkers in de cijfers over live+same day (inclusief DVR). Vergeleken met seizoen drie is dat 19% minder in de demo en 6% minder kijkers. De serie krijgt ongeveer 25% meer kijkers als de live+7 daagse kijkcijfers worden meegerekend.

Volgens CBS trekt Bob ♥ Abishola met live+35 dagen multiplatform kijken gemiddeld meer dan 6,9 miljoen kijkers. Onder Afro-Amerikaanse kijkers is het de tweede comedy op televisie - achter CBS's eigen The Neighborhood, dat onlangs werd verlengd voor een zesde seizoen.

Seizoen vijf van Bob ♥ Abishola debuteert naar verwachting in de herfst. Seizoen vier wordt momenteel uitgezonden op maandagavond.
Video on youtube
Vorige aflevering
Put That Toe on Ice
Put That Toe on Ice
04x14
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Bob Hearts Abishola