Bludgeoning Angel Dokuro-chan

5.5 / 10
25 min
Anime
Volg deze serie
5.5 / 10
2seizoenen/12afleveringen/2005 - 2007 
Netwerkonbekend
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20052007 (Beëindigd)
Genres:Anime
Netwerk:onbekend
Bludgeoning Angel Dokuro-chan is een Japanse animeserie van de zender onbekend. De serie ging in première op 12 maart 2005.

Bokustsu tenshi Dokuro-chan, aka Club-to-Death Angel Dokuro-chan, gaat over een jongen genaamd Sakura Kusakabe die leeft met een engel genaamd Dokuro (of Dokuro-chan zoals ze haar noemen). Dokuro's zoals elke normale engel, maakt ze gebruik van magische krachten om mensen te veranderen in dieren, ze houdt ervan om mensen te martelen, oh, en ze draagt rond een puntige metalen vleermuis dat ze mensen slaat dood met, uiteraard met behulp van haar magische "Pipiru piru piru pipiru pi "spell om ze weer te doen herleven. Sakura heeft genoeg zorgen met Dokuro-chan doden hem de hele tijd, maar er zijn ook andere engelen van plan om hem te doden zonder hem weer te doen herleven. Kan hij voorkomen dat zijn noodlottige ondergang?
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 4
Seizoen 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Bludgeoning Angel Dokuro-chan.
Bludgeoning Angel Dokuro-chan