Blijven Slapen

7,0 / 10
26 min
Reality
Volg deze serie
7,0 / 10
1seizoenen/40afleveringen/2021 - heden
Netwerkvtm 2
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:26 min2021 - heden
Genres:Reality
Netwerk:vtm 2
Blijven Slapen is een Belgisch realityprogramma van de zender vtm 2. De serie ging in première op 14 februari 2021.

Maakt de liefde meer kans als je ruim de tijd krijgt om elkaar écht te leren kennen? Het nieuwe dagelijkse datingprogramma 'Blijven Slapen' neemt de proef op de som en laat Vlaamse singles minstens 24 uur met hun potentiële partner samenleven: van breakfast tot bed.

Ze laten iedereen meekijken in misschien wel het belangrijkste moment van hun leven: de ware liefde vinden. De liefde spat van het scherm tijdens het Valentijnsweekend, want de startaflevering van 'Blijven Slapen' is op Valentijn.
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 40

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Blijven Slapen.

Nieuws (2)

Ook in de week van 1 tot en met 7 februari hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 05 van 2021.
ma 8 februari
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
ma 8 februari
8