Blade of the Immortal (2019)

6,0 / 10
25 min
Anime
Volg deze serie
6,0 / 10
1seizoenen/24afleveringen/2019 - 2020 
NetwerkPrime Video
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20192020 (Beëindigd)
Genres:Anime
Netwerk:Prime Video
Blade of the Immortal (2019) is een Japanse animeserie te zien bij Amazon. De serie ging in première op 10 oktober 2019.

Manji is een onsterfelijke zwaardvechter, die is vervloekt met het eeuwige leven. Hij is het zat om te leven met alle dood die hij heeft gecreëerd. Hij heeft geen andere vaardigheden dan die van het doden, dus vormt hij een plan om zijn sterfelijkheid terug te winnen: hij zal honderd slechte mannen doden voor elke goede die hij heeft gedood. De oude heks die Manji onsterfelijk heeft gemaakt, stemt in met de stelling van Manji en Manji is op weg om duizend slechte mannen te doden. Op zijn reis ontmoet hij een jong meisje, Rin, die haar eigen wraak heeft om te zoeken tegen de zwaardschool waarvan de leden Rins familie hebben afgeslacht. Rin en Manji reizen samen, elk in de hoop een soort vrede te vinden. Onderweg komen ze veel verschillende vijanden tegen. Rin en Manji worden bijna constant aangevallen en moeten leren hun leven te leiden, zonder te worden geconsumeerd door wraak.
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 24
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Blade of the Immortal (2019).
Blade of the Immortal (2019)