Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Netflix deelt teaser trailer voor La Casa de Papel/Money Heist spin-off serie Berlin

Netflix breidt het universum uit van zijn populaire Spaanse dramaserie Money Heist, ook wel bekend als La Casa de Papel.

De streamer onthulde een eerste blik op de spin-off serie Berlin, die draait om het populaire personage dat ook bekend staat als Andrés de Fonollosa (gespeeld door Pedro Alonso), tijdens het fan-evenement TUDUM in São Paulo, Brazilië op zaterdag.

Berlin is de tweede man bij de overval op de Koninklijke Munt van Spanje en plande ook de overval op de Bank van Spanje, die hij deelde met The Professor en Palermo. De teaser laat het publiek kennismaken met de nieuwste overval van Berlin op een van de beste veilinghuizen in Parijs.

La Casa de Papel

La Casa de Papel/Money Heist is gemaakt door Alex Pina en vertelt het verhaal van de overvallen vanuit het perspectief van een van de overvallers, Tokyo, gespeeld door Ursula Corbero. Verder spelen Álvaro Morte, Itziar Ituño, Miguel Herrán, Jaime Lorente, Esther Acebo, Enrique Arce, Rodrigo de la Serna, Darko Peric, Najwa Nimri, Hovik Keuchkerian, Luka Peros, Belén Cuesta, Fernando Cayo, Fernando Soto, Jose Manuel Poga en Mario de la Rosa.

Pina, die een algemene overeenkomst heeft met Netflix, produceert de serie, die oorspronkelijk in opdracht van het Spaanse Antena 3 is gemaakt, samen met Sonia Martínez, Jesús Colmenar, Esther Martínez Lobato en Nacho Manubens.

Bekijk de volledige teaser hieronder. Berlin zal naar verwachting in december op Netflix verschijnen.
Video on youtube
Vorige aflevering
An Endangered Elephant
An Endangered Elephant
01x08
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Berlin