Leuk?
6
4
Bekijk stemmen

La Casa de Papel-spinoff Berlin vernieuwd met een tweede seizoen door Netflix

De serie van Álex Pina en Esther Martínez Lobato begint volgend jaar met filmen.

Berlin, gespeeld door Pedro Alonso, keert samen met zijn hele bende terug voor een nieuwe reeks van de spin-off, die is gemaakt na het enorme wereldwijde succes van de Spaanse Netflix-serie La Casa de Papel (Money Heist). De serie fungeert als een prequel op La Casa de Papel/Money Heist en volgt de hoofdpersoon op een andere kraak.

Berlin

Naast Alonso zijn de hoofdrollen voor Michelle Jenner als Keila, een expert in elektronische techniek, Tristán Ulloa als Damián, een filantropische professor en Berlijns vertrouweling en Begoña Vargas als Cameron, een kamikaze die altijd op het randje leeft. Julio Peña Fernández speelt Roi, de trouwe schildknaap van Berlin en Joel Sánchez brengt Bruce tot leven, de meedogenloze man van actie in de bende.

Netflix zei dat Berlin vorig jaar tijdens de premièreweek wereldwijd de best bekeken serie was en in 91 landen de top 10 bereikte. Daarna bleef de serie zeven weken op rij in de niet-Engelse TV Top 10 staan, met 348 miljoen bekeken uren en 53 miljoen totale weergaven, voegde Netflix eraan toe.

Pina's Vancouver Media produceert opnieuw.

La Casa de Papel/Money Heist liep drie seizoenen over vijf delen, eerst op het lokale netwerk Antena 3 en daarna op Netflix. Het eindigde in 2021 en is een van de populairste internationale Netflix-titels aller tijden.

Hieronder kun je de trailer voor het eerste seizoen van Berlin bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
An Endangered Elephant
An Endangered Elephant
01x08
Leuk?
6
4
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Berlin