Below Deck

7.9 / 10
43 min
Reality
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.9 / 10
7seizoenen/105afleveringen/2013 - heden
NetwerkBravo
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:43 min2013 - heden
Genres:Reality
Netwerk:Bravo
Below Deck is een Amerikaanse realityserie van de zender Bravo. De serie ging in première op 1 juli 2013.

Cruise naar onbekende wateren met deze realityserie die een groep bemanningsleden volgt die aan boord van "Honor" wonen en werken, een 164 'mega-jacht. De werelden boven en beneden komen in botsing wanneer deze jonge single crew, bekend als "yachties", wonen, liefhebben en samenwerken aan boord van het luxe privéjacht, terwijl ze neigen naar de steeds veranderende behoeften van hun rijke, veeleisende klanten. Hoewel elk bemanningslid een ander niveau van ervaring biedt, delen ze allemaal een liefde voor deze levensstijl die hen in staat stelt om naar enkele van de mooiste en meest exotische locaties in de wereld te reizen. Elke aflevering bevat verschillende chartergasten - van miljonairs, tot entertainers tot hardfeestende, welgestelde vrienden - terwijl ze op de boot stappen voor een avontuur op zee.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 11
Seizoen 2
0 / 13
Seizoen 3
0 / 15
Seizoen 4
0 / 14
Seizoen 5
0 / 15
Seizoen 6
0 / 17
Seizoen 7
0 / 20

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Below Deck.

Nieuws (6)

Oktober heeft een bomvolle agenda, nieuwe series en series die weer van start gaan. Bijna elke dag van oktober heeft wel een start of première. Goliath, Big Mouth, The Walking Dead, Meisje van plezier en BoJack Horseman zijn er maar een paar.
28 sep 2019
Bravo en EPIX hebben een lijst met series die al vernieuwd of gecanceld/beëindigd zijn. Wij hebben ze op een rijtje gezet, samen met series die nog van start of in première zullen gaan.
14 aug 2019
3
De video-on-demand dienst hayu is nu ook in Nederland beschikbaar. De dienst van NBC Universal International biedt ruim 6.000 afleveringen aan series.
11 dec 2018