Below Deck Down Under

7.7 / 10
42 min
Reality
Volg deze serie
7.7 / 10
2seizoenen/36afleveringen/2022 - heden
NetwerkPeacock
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:42 min2022 - heden
Genres:Reality
Netwerk:Peacock
Below Deck Down Under is een Amerikaanse realityprogramma van de zender Peacock. De serie ging in première op 7 februari 2022.

Below Deck gaat naar Australië voor het eerste seizoen dat op Peacock wordt gelanceerd. BELOW DECK DOWN UNDER toont de boven-/benedenverdieping van een echt werkend superjacht. De lange uren en de hoge stress van het voldoen aan de wensen en behoeften van hun welgestelde gasten bovendeks, terwijl ze de spanning en het leven benedendeks navigeren, maken allemaal deel uit van het werk. BELOW DECK DOWN UNDER vormt een unieke extra uitdaging voor de jachtbemanning, aangezien de belangrijkste attracties van de regio zich niet alleen op het water, maar ook onder water bevinden. Dit seizoen zullen duiken en onderwateravonturen plaatsvinden op enkele van de mooiste locaties ter wereld, dus de gebruikelijke vijfsterrenservice zal nog moeilijker zijn voor deze avontuurlijke zeilers die toegang zullen hebben tot een glamoureuze levensstijl en exotische voordelen die maar weinig mensen ooit zal ervaren.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 18
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 18
Seizoen 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Below Deck Down Under.
Below Deck Down Under