Bel-Air

7.9 / 10
60 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Bel-Air vernieuwd met derde seizoen door Peacock

De streamingdienst maakte bekend dat de serie is verlengd voor een derde seizoen. Het tweede seizoen zendt nieuwe afleveringen uit tot en met 27 april.

Toen Bel-Air vorig jaar op Peacock verscheen, werd het de best bekeken originele première voor de streamingdienst. Met het debuut van het tweede seizoen is het de meest bekeken originele tweede serie van Peacock tot nu toe.

Bel-Air is een heruitvinding van de sitcom The Fresh Prince of Bel-Air uit de jaren '90 van Will Smith. De serie volgt Will's gecompliceerde reis van de straten van West Philadelphia naar de gesloten gemeenschap van Bel-Air. Als deze twee werelden met elkaar in botsing komen, moet Will (Jabari Banks) rekening houden met de kracht van een tweede kans terwijl hij de conflicten, emoties en vooroordelen van een wereld moet overwinnen die heel anders is dan de enige die hij ooit heeft gekend.

Bel-Air

Seizoen twee begint met Will op een kruispunt als er een nieuwe figuur in zijn leven komt die uitdaagt wat hij in Bel-Air heeft geleerd en wedijvert om de controle over zijn invloed. Hij jongleert hiermee terwijl hij zijn huiselijk leven met de familie Banks moet regelen en probeert het vertrouwen dat aan het eind van het vorige seizoen werd geschonden weer op te bouwen. We zullen zien hoe de broederschap van Will en Carlton zich begint te ontwikkelen naarmate ze naar elkaar toe groeien, maar elkaar nog steeds uitdagen over hun verschillen.

We zullen ook zien hoe Hilary zich ontwikkelt nu ze meer een baas wordt in haar wereld van influencers en hoe dat doorwerkt in haar relatie met Jazz, en ook de relateerbare strijd rond Viv en Phil die huwelijk en gezin in evenwicht brengen terwijl ze proberen hun eigen paden wat betreft carrière te smeden en zich opnieuw te verbinden met de dingen die belangrijk voor hen zijn.

Naast Banks spelen in de serie ook Adrian Holmes, Cassandra Freeman, Olly Sholotan, Coco Jones, Akira Akbar, Jimmy Akingbola, Jordan L. Jones en Simone Joy Jones. In het tweede seizoen keert ook Tatyana Ali terug, die de originele Ashley Banks uit The Fresh Prince of Bel-Air speelde en een terugkerende gastrol heeft.

Carla Banks Waddles dient als showrunner voor de serie. Uitvoerend producenten zijn Morgan Cooper, Anthony Sparks, Malcolm Spellman, Will Smith, Terence Carter, James Lassiter, Miguel Melendez, Benny Medina, Quincy Jones, Andy & Susan Borowitz, TJ Brady en Rasheed Newson. De serie wordt geproduceerd door Universal Television, een divisie van Universal Studio Group, en Westbrook Studios.
Video on youtube
Vorige aflevering
Let the Best Man Win
Let the Best Man Win
02x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Joelie
19 maa 2023 22:23 -
Hoop dat deze serie binnenkort wordt toegevoegd aan SkyShowTime. Had deze al verwacht bij de launch.
Reageer
Bel-Air