Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Startdatum en eerste foto's vrijgegeven voor het derde seizoen van Bel-Air

Peacock heeft een startdatum voor Bel-Air seizoen drie vrijgegeven en een paar eerste foto's erbij gedaan.

In seizoen drie is de zomer voorbij en Will (Jabari Banks) doet Bel-Air op zijn manier. Deel uitmaken van de familie Banks heeft hem een nieuw perspectief gegeven - het gaat niet alleen om rijkdom, het betekent dat Will nu opties heeft om zich te richten op andere dingen die hem opwinden en het voorrecht heeft om groter te dromen.

15438 Bel-Air s3 foto 5

Terwijl Will een spannende ommezwaai maakt, vindt hij een partner in Carlton (Olly Sholotan), die wanhopig zijn verslavingsleven achter zich wil laten en zijn beschadigde reputatie wil herstellen. En hoewel het dynamische duo veel spannende overwinningen boekt, onthult het samenwerken ook fundamentele verschillen in hun achtergronden en wereldbeelden. Kan een samenwerking tussen zulke uitersten werken?

De druk op het werk en thuis vormt ook een uitdaging voor Viv (Cassandra Freeman) en Phil (Adrian Holmes). Hoe houdt een stel zich sterk als hun levens op zee zijn? Hilary's (Coco Jones) romantische reis met LaMarcus (Justin Cornwell) wordt geconfronteerd met een aantal schokkende hindernissen en Ashley's (Akira Akbar) visie op romantiek begint op te bloeien als ze volwassen wordt in de zomer voordat ze naar de middelbare school gaat, en Geoffrey's (Jimmy Akingbola) Londense verleden komt een beetje te dicht bij huis.

Peacock's heeft donderdag 15 augustus vastgesteld als datum voor de start van het derde seizoen van Bel-Air. De start bevat drie nieuwe afleveringen en boven en onderaan dit nieuwsbericht kun je een eerste blik op het seizoen zien.

Carla Banks Waddles, showrunner/schrijfster/uitvoerend producent van Bel-Air, vertelt dat het nieuwe seizoen "zomerschool zonder uniformen is, alleen zomers plezier". Het zal "vragen onderzoeken als, hoe bewijs je jezelf in een wereld die je op beperkte manieren ziet? Hoe reik je buiten je comfortzone om nieuwe kansen voor jezelf te creëren? Hoe bouwt een familie gebroken vertrouwen weer op?" Naast het plezier zal het nieuwe seizoen ook "de gentrificatie in Zuid LA" onderzoeken.

Hieronder kun je nog meer foto's van het derde seizoen van Bel-Air bekijken.

15438 Bel-Air s3 foto 1


15438 Bel-Air s3 foto 2

15438 Bel-Air s3 foto 3

15438 Bel-Air s3 foto 4

15438 Bel-Air s3 foto 6

15438 Bel-Air s3 foto 7

15438 Bel-Air s3 foto 8

15438 Bel-Air s3 foto 9
Vorige aflevering
Don't Look Back
Don't Look Back
02x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Bel-Air