Bel-Air

7.6 / 10
60 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Actrice uit The Fresh Prince of Bel-Air te zien in tweede seizoen Bel-Air

Een bekend gezicht staat op het punt in te treden in Bel-Air: Tatyana Ali, die Ashley Banks speelde in The Fresh Prince of Bel-Air.

Ali zal te zien zijn als lerares Engelse literatuur in het tweede seizoen van de reboot-serie van Peacock. De streamingdienst heeft ook de trailer van het tweede seizoen vrijgegeven, die tumultueuze tijden aankondigt voor Will (Jabari Banks).

Tatyana Ali (foto onder) voegt zich bij de sterren Jabari Banks (Will), Adrian Holmes (Philip Banks) en Cassandra Freeman (Vivian Banks) in het nieuwe seizoen van tien afleveringen dat donderdag 23 februari van start gaat op Peacock. Ali zal mevrouw Hughes spelen, een lerares op de Bel-Air middelbare school die iets speciaals ziet in ... Ashley Banks (Akira Akbar).Dit is de aangekondigde verhaallijn: Het tweede seizoen van Bel-Air begint met Will op een kruispunt als een nieuwe figuur in zijn leven komt die uitdaagt wat hij heeft geleerd in Bel-Air en concurreert om de controle over zijn invloed. Hij jongleert hiermee terwijl hij zijn huiselijk leven met de familie Banks probeert te leiden en het vertrouwen dat aan het eind van het vorige seizoen werd geschonden weer probeert op te bouwen.

We zullen zien hoe de broederschap van Will en Carlton zich begint te ontwikkelen naarmate ze naar elkaar toe groeien, maar elkaar nog steeds uitdagen over hun verschillen. We zullen ook zien hoe Hilary zich ontwikkelt nu ze meer een baas wordt in haar influencerwereld en hoe dat overslaat naar haar relatie met Jazz, en ook de relateerbare strijd rond Viv en Phil die huwelijk en gezin in evenwicht brengen terwijl ze proberen hun eigen carrièrepaden te smeden en zich opnieuw verbinden met de dingen die belangrijk voor hen zijn.

"In seizoen twee zal de serie manieren blijven vinden om de grenzen te verleggen en verfrissend en uniek aan te voelen, terwijl ook het hart van de serie in ere wordt gehouden", aldus Carla Banks Waddles, de nieuwe showrunner die in oktober het stokje overnam van TJ Brady en Rasheed Newson.

"Het vorige seizoen ging vooral over de introductie in de wereld van de familie Banks, en dit seizoen gaan we dieper in op enkele van de thema's die we hebben aangesneden... Wat het echt betekent om een familie te zijn, zelfs als het een uitdaging is. We zullen ook Will's karakter verder verkennen dan het gevoel van een vis uit het water. Hij worstelt nu om een balans te vinden tussen het behouden van zijn onafhankelijkheid en zijn West Philly identiteit terwijl hij ook open staat voor nieuwe kansen voor zichzelf in Bel-Air."

Bel-Air

"Man, het voelt zo goed om terug te zijn!" voegde Morgan Cooper toe, wiens virale trailer de basis vormde voor de reboot. "De respons van de fans in het eerste seizoen was opwindend, en we kunnen niet enthousiaster zijn dat Carla Waddles de teugels in handen neemt als showrunner voor seizoen twee. Ze heeft een ongelooflijk perspectief en stem die van de pagina springt en onze geweldige cast uitdaagt om nog dieper te gaan in hun karakterreizen.

De toekomst van onze serie is rooskleurig en ik kan niet wachten tot de fans zien wat de familie Banks in seizoen twee te wachten staat. Iedereen is klaar voor een hoger niveau in dit nieuwe hoofdstuk, vooral Will, die vastbesloten is om zijn eigen man te worden na de ruzie met Lou en de familie Banks in de seizoensfinale. De thema's vertrouwen, trots en ambitie staan op de voorgrond, en al onze personages bevinden zich op unieke kruispunten die hun leven zullen veranderen."

Naast Waddles zijn de uitvoerend producenten Cooper, Anthony Sparks, Malcolm Spellman, Will Smith, Terence Carter, James Lassiter, Miguel Melendez, Benny Medina, Quincy Jones, Andy & Susan Borowitz, TJ Brady & Rasheed Newson.

Bel-Air is van Universal Television en Westbrook Studios.
Video on youtube
Vorige aflevering
Where To?
Where To?
01x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Bel-Air