Behind Mansion Walls

5,0 / 10
60 min
Special Interest
Volg deze serie
5,0 / 10
3seizoenen/39afleveringen/2011 - 2013 
NetwerkInvestigation Discovery
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:60 min20112013 (Beëindigd)
Behind Mansion Walls is een Amerikaans special interestprogramma van de zender Investigation Discovery. De serie ging in première op 6 juni 2011.

Behind Mansion Walls vertelt de verhalen over misdaad, mysterie en moord die zich ontvouwen achter de sluier van rijkdom en privileges. Geheime zaken, verborgen accounts en valse identiteiten zijn slechts het topje van de ijsberg in een wereld die wordt verduisterd door geld dat tot moord kan leiden. Deze serie, gehost door de columnist van de samenleving, Christopher Mason, gebruikt deskundige getuigenissen, gestileerde recreaties en vertellingen vanuit het perspectief van het slachtoffer, en begeleidt kijkers achter perfecte gevels, waar hebzucht leidt tot moord en niemand staat boven de wet.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 2
0 / 13
Seizoen 3
0 / 13

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Behind Mansion Walls.