Bates Motel

7.9 / 10
43 min
Drama, Mysterie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Uitgebreide blik op: Bates Motel

A&E komt op maandag 18 maart met de nieuwe psychologische thriller serie Bates Motel, die zal dienen als een prequel op Alfred Hitchcock's meest klassieke schrik film Psycho.

A&E is met twee nieuwe video's gekomen. In de eerste video laten ze, met spannende muziek, een kleine blik zien waarom Norman samen met zijn moeder naar Bates Motel zijn gegaan. Ze laten ook nog hele kleine stukjes zien van wat er nog allemaal gaat gebeuren. In de tweede video, welke vier minuten duurt, laten ze een kleine blik zien op de eerste aflevering van deze nieuwe psychologische thriller serie Bates Motel.Vorige aflevering
The Cord
The Cord
05x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_anonymous
22 feb 2013 14:37 -
Deze serie trek opzekers mijn aanadacht nog ff wachten ...
Reageer
avatar_Jord6666
22 feb 2013 17:28 -
Deze serie trekt mijn aandacht ook. Hopen dat het geen flop wordt
Reageer

Laatste nieuws

Het derde en laatste seizoen van de Duitse mysterieuze dramaserie Dark gaat eind juni in première op Netflix.
Vandaag, 10:00
Het negende seizoen van de Britse detectiveserie Vera verschijnt in juni op NPO1 en bij NPO start. Alle tien seizoenen zijn al te zien bij NPO Plus.
Vandaag, 09:00
In september 2019 ging de speelfilm van de populaire historische dramaserie in première. De filmliefhebbers konden toen al zien hoe het afliep met de familie Crawley en de andere inwoners van Downton Abbey.
Gisteren, 14:00
Netflix gaat het abonnementsbestand opschonen. Inactieve accounts worden namelijk verwijderd, zo heeft Netflix bekendgemaakt.
Gisteren, 13:00
Alle seizoenen van de Amerikaanse medische detectiveserie Body of Proof van de zender ABC verschijnen volgende maand bij Videoland.
Gisteren, 12:00
De Britse misdaadserie White House Farm, met Mark Addy (Game of Thrones) en Stephen Graham (Line of Duty), is vanaf juni te zien bij NPO.
Gisteren, 11:00