Babylon Berlin

8,0 / 10
46 min
Misdaad, Spanning
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het derde seizoen van Babylon Berlin

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het derde seizoen van Babylon Berlin. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail. Met de code kun je de serie online bekijken via lumiereseries.com.

Babylon Berlin
In het derde seizoen zien we hoe detective Gereon Rath (Volker Bruch) en Charlotte Ritter (Liv Lisa Fries) onderzoek doen naar de moord op actrice Betty Winter (Natalia Mateo) die plaatsvond op de filmset. Hun onderzoek brengt ze ook naar de geldschieter van de film: de machtige gangster De Armeen (Mišel Matičević) en naar de man van Betty: Tristan Rot (Sabin Tambrea) die zich bezig houdt met het occultisme. Dan is er ook nog een mysterieus figuur die verschijnt als er een moord is gepleegd en daarna spoorloos verdwijnt. Ondertussen is Oberst Wendt (Benno Fürmann) die hoofd is van de Political Police bezig om de moord van zijn voorganger in de doofpot te stoppen.

Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Lumière Crime Series
Taal: Duits
Acteurs: Volker Bruch, Liv Lisa Fries en Leonie Benesch
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 26 mei 2020
Consumentenadviesprijs: € 24,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het derde seizoen van Babylon Berlin:Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

Babylon Berlin is de duurste Duitse serie ooit gemaakt. Maar voor welke budget is deze serie gemaakt?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Episode 12
Episode 12
03x12
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Fleabag. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Hoewel The CW, FOX en CBS al met hun schema’s voor seizoen 2020-2021 zijn gekomen blijft het de vraag wanneer het seizoen gaat beginnen. Is dat in september of toch later. Want het corona-virus blijft de gemoederen bezig houden, ook in Hollywood.
Vandaag, 14:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 11:00
2
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën.
Vandaag, 10:00
2
Vanaf deze week mogen we weer naar een restaurant of bioscoop onder zeer strikte voorwaarden. Afgelopen week was het dus afwachten tot we weer lekker een terrasje konden pakken.
Vandaag, 09:00
Alle seizoenen van de Amerikaanse actie- en misdaadserie 24 verschijnen eind juni op Netflix.
Gisteren, 13:00
2