Atlanta's Missing and Murdered: The Lost Children

7,0 / 10
60 min
Documentaire
Volg deze serie
Bekijk trailer
7,0 / 10
1seizoenen/5afleveringen/2020 - 2020 
NetwerkHBO
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:60 min20202020 (Beëindigd)
Netwerk:HBO
Atlanta's Missing and Murdered: The Lost Children is een Amerikaanse documentaire van de zender HBO. De serie ging in première op 5 april 2020.

Tussen 1979 en 1981 verdwenen minstens 30 Afro-Amerikaanse kinderen en jongvolwassenen of werden vermoord in Atlanta. Hoewel de 23-jarige Wayne Williams werd vervolgd voor twee van de misdaden, werden de rest van de zaken uiteindelijk gesloten na zijn veroordeling in 1982. Veertig jaar later, met de officiële heropening van de zaak door de burgemeester van Atlanta, Keisha Lance Bottoms, vertelt deze docuserie het verhaal van de schokkende tragedie en werpen ze een nieuw licht op de gruwelijke moorden door middel van exclusieve archiefbeelden, ongeziene gerechtelijke documenten en interviews met degenen die het dichtst bij de kinderen stonden.
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 5

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Atlanta's Missing and Murdered: The Lost Children.

Vergelijkbare series