Army Wives

8,0 / 10
43 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Army Wives gecanceld

Army Wives, Lifetimes langstlopende serie, zal niet terugkeren nadat het onlangs haar zevende seizoen afrondde. Tere ere van het door ABC Studios geproduceerde drama zal Lifetime een twee uur durende special uitzenden waarin de castleden terugblikken. Deze special staat gepland om uitgezonden te worden begin komend jaar.

Betreffende de aankondiging zei Rob Sharenow, uitvoerend vice president en algemeen directeur van Lifetime: "Er is geen ontkennen aan hoe bijzonder Army Wives is geweest voor zowel Lifetime als het televisielandschap. Door het nemen van deze zeer relevante en actuele kwestie heeft het op een briljante manier weten te tonen wat voor uitdagingen de militaire families moeten doorstaan en de moed die zij en hun geliefden tonen terwijl zij ons land dienen".

Hier voegt hij aan toe: "Het is een eer geweest om het thuis te zijn van Army Wives. We willen dan ook het passionele legioen aan fans en iedereen die bij de serie betrokken was; ABC Studios, Mark Gordon en Jeff Melvoin, Tanya Biank, elk castlid, alsook de crew en gemeenschap van Charleston, South Carolina, bedanken. Zonder hun toewijding, inzet en loyaliteit zouden de zeven seizoenen van Army Wives niet mogelijk zijn geweest. En daarvoor zijn we erg dankbaar".
Vorige aflevering
All or Nothing
All or Nothing
07x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_aardbei93
28 sep 2013 23:35 -
Jammer :(
Reageer
avatar_Ruthmila
29 sep 2013 11:52 -
Echt jammer :(
Reageer
avatar_anonymous
02 okt 2013 03:37 -
Goede serie..spijtig
Reageer
avatar_anonymous
11 okt 2013 09:43 -
Goh jammer. Maar het laatste seizoen, met te veel nieuwe mensen voelde al niet meer als de serie van seizoen 1. Het werd ook allemaal steeds gladder, looks werden belangrijker dan inhoud leek het wel.
Reageer
Army Wives