Are You The One? De Perfecte Match

6.9 / 10
45 min
Reality
Volg deze serie
6.9 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2021 - heden
NetwerkVideoland
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min2021 - heden
Genres:Reality
Netwerk:Videoland
Are You The One? De Perfecte Match is een Nederlands realityprogramma te zien bij Videoland. De serie ging in première op 15 oktober 2021.

'Are You The One?' probeert antwoord te vinden op de vraag: 'Als jouw perfecte match recht voor je staat, zou je dit dan weten?' Tien single mannen en tien single vrouwen gaan dit datingexperiment aan en proberen hun ware liefde te vinden tijdens hun verblijf in een luxe villa op een prachtig eiland. Ze zijn niet goed in daten, maar krijgen nu de kans om hun perfecte match te vinden. Door middel van opdrachten, de Truth Booth en koppelceremonies moeten ze er achter komen wie voor hem of haar door de wetenschap wordt gezien als ideale match. Als de hele groep er tijdens het seizoen in slaagt hun match te vinden, gaan ze er niet alleen vandoor met liefde, maar ook met de prijzenpot van €200.000,-. Lukt het iedereen om zijn perfecte match te vinden?
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Are You The One? De Perfecte Match.

Vergelijkbare series

Are You The One? De Perfecte Match