Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Sara Ramirez niet te zien in derde seizoen van And Just Like That…

Sara Ramirez' tijd is voorbij in de Sex and the City spin-off serie And Just Like That… bij HBO Max.

Aan het einde van seizoen twee waren het personage van Ramirez, Che Diaz, en Miranda Hobbs (Cynthia Nixon) voorgoed uit elkaar en waren ze allebei verder gegaan om nieuwe relaties te ontdekken. Een bron dicht bij de productie onthulde vorige maand dat Che's verhaal was afgesloten en dat Ramirez niet zou terugkeren voor seizoen drie.

Aangezien Che een sterke vriendschap heeft met Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), zou het personage in wezen in de toekomst weer kunnen verschijnen. HBO Max weigerde commentaar in januari en opnieuw voor dit verhaal.Eerder dit jaar beweerde de Daily Mail dat Che werd geëlimineerd vanwege pro-Palestijnse posts van Ramirez (foto) op sociale media, maar bronnen vertelden toen dat dit niet waar was. Ramirez reageerde schijnbaar op het nieuws met een Instagram post die een dag later werd gedeeld met de tekst: "Laat de roddelbladen je niet afleiden van wat er gebeurt in Gaza. Echt leuk geprobeerd, hoor."

Ramirez speelde twee seizoenen lang de hoofdrol in And Just Like That… als Che, een non-binaire stand-upcomedian, schrijver en podcast-producent die met Carrie samenwerkte tijdens haar overgang van krantencolumniste naar podcastster over seks. Via Carrie ontmoet Che Miranda en er was meteen een klik. Er begon een affaire, gevolgd door Miranda en Steve (David Eigenberg) die uit elkaar gingen en een uiteindelijke scheiding.

Miranda liet haar verleden achter zich en volgde Che naar Los Angeles in seizoen twee, waar ze een pilot filmden voor een serie die ze hoopten te ontwikkelen met Tony Danza in de hoofdrol als hun vader. Toen die flopte, keerde het koppel terug naar het oosten, waar de dingen uit elkaar vielen en hun romance eindigde. Che had geen werk en vond werk in een dierenkliniek waar ze iemand anders ontmoetten.

Hoewel de personages van Ramirez en Nixon geen langdurige liefdesrelatie hadden, blijven de twee goede vrienden. De eerste deelde zondagavond foto's via Instagram van Nixon, die op Broadway te zien is in The Seven Year Disappear van Jordan Seavey en geregisseerd door Scott Elliott.
Vorige aflevering
The Last Supper: Entrée (2)
The Last Supper: Entrée (2)
02x11
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
And Just Like That…