America's Book of Secrets: Special Edition

-
84 min
Documentaire
Volg deze serie
1seizoenen/10afleveringen/2020 - 2020 
NetwerkHistory
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:84 min20202020 (Beëindigd)
Netwerk:History
America's Book of Secrets: Special Edition is een Amerikaanse documentaire van de zender History. De serie ging in première op 11 augustus 2020.

Hoewel een groot deel van de geschiedenis van ons land algemeen verkrijgbaar is, is er nog een diepere geschiedenis die in de schaduw blijft hangen. Verhalen en plaatsen die in geheimzinnigheid zijn gehuld en voor het publiek verborgen zijn… zullen opnieuw worden onthuld. Elke aflevering van twee uur geeft kijkers geheime toegang tot enkele van de meest iconische locaties en organisaties van Amerika. Vorige afleveringen zijn binnen het Pentagon, Area 51, de FBI en zelfs het Witte Huis gegaan. Nu zal "America’s Book of Secrets: Special Edition" dieper, verder en breder gaan dan ooit tevoren in een onophoudelijke poging om kijkers de waarheid achter de geheel nieuwe, schokkende krantenkoppen van vandaag te brengen.
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie America's Book of Secrets: Special Edition.