Alloo bij de Wegpolitie

8.1 / 10
52 min
Reality
Volg deze serie
8.1 / 10
6seizoenen/61afleveringen/2014 - heden
NetwerkVTM
6x4 24 september 2020Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:52 min2014 - heden
Genres:Reality
Netwerk:VTM
Alloo bij de Wegpolitie is een Belgische realityserie van de zender VTM. De serie ging in première op 4 september 2014.

De Belg en zijn heilige koe, nooit was de band tussen mens en machine zo nauw. Elke dag rijden miljoenen mensen met hun wagen op de openbare weg, elke dag worden duizenden onder hen gecontroleerd en bekeurd door de politie. Luk Alloo vraagt zich af hoe het leven op de autosnelweg eraan toegaat. Daarom rijdt hij in Alloo bij de Wegpolitie mee met de politiemensen en is hij aanwezig tijdens alcoholcontroles, grootschalige flitsacties, interventies op de motor, vaststellingen van ongevallen en interventies op de autoweg.
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 2
0 / 12
Seizoen 3
0 / 13
Seizoen 4
0 / 9
Seizoen 5
0 / 12
Seizoen 6
0 / 3

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Alloo bij de Wegpolitie.

Nieuws (5)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
ma 31 augustus
De 12 van Schouwendam, Alta Mar, Shameless (US), The Witcher, Penoza, prijsvragen en een prijsvraag antwoord, casting nieuws en nieuws over AppleTV+ en Disney+. Er was weer veel nieuws in de week van 9 tot en met 15 september. Lees het hieronder.
16 sep 2019
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
2 sep 2019