Alles is liefde

-
60 min
Reality
Volg deze serie
1seizoenen/8afleveringen/2012 - 2012 
NetwerkSBS 6
De serie is beëndigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:60 min20122012 (Beëindigd)
Genres:Reality
Netwerk:SBS 6
Alles is liefde is een Nederlandse realityserie van de zender SBS 6. De serie ging in première op 24 oktober 2012.

Johnny de Mol en Leontine Borsato gaan voor de liefde in Alles is Liefde. Een programma dat draait om allerlei soorten liefdes. Grote liefdes, verborgen liefdes, ontluikende liefdes en verboden liefdes. Er worden aanzoeken gedaan, lijmpogingen gewaagd en er wordt gedate. Presentatoren Johnny en Leontine zijn de liefdesmakelaars op locatie. Geluk in de liefde wie wil dat nou niet? Voor sommigen is het weggelegd, maar voor velen verloopt hun liefdesleven helaas niet zonder slag of stoot. Johnny en Leontine laten geen mogelijkheid onbenut om ervoor te zorgen dat de liefde uiteindelijk aan het langste eind trekt. Alles is Liefde is vanaf vanavond te zien bij SBS6.

Iedereen die hulp nodig heeft op liefdesgebied kan rekenen op Johnny en Leontine. Zij zetten zich volledig in voor iedereen die het alleen zijn zat is of zijn huidige relatie een nieuw leven in wil blazen. Of je nu jong, oud, homo, hetero, mooi of minder mooi bent. Elke week gaat het duo de strijd met elkaar aan om voor een vrijgezel de meest perfecte date te vinden. Wie is de beste matchmaker? Maar ook nemen zij elke andere ‘klus' aan. Denk je nog vaak aan je oude liefde? Wil je je vriend vertellen dat je zwanger bent? Of heeft jouw liefje dringend een wake up call nodig? Johnny en Leontine helpen! Want iedereen heeft recht op liefde.

Johnny en Leontine staan voor de -soms lastige- opgave om mensen te helpen in de liefde. Zo staat een jonge vrouw met twee jonge dochtertjes op het punt om haar man te verlaten. Leontine overvalt hem met een wel heel speciale boodschap van zijn vrouw die er niet om liegt. Ook helpt Johnny een meisje dat spijt heeft als haren op haar hoofd, omdat ze haar vriendje heeft weggejaagd. Hij was haar nukken meer dan zat. Lukt het Johnny om hem voor haar terug te winnen? Daarnaast helpen Johnny en Leontine een vrouw op weg die net uit de kast is gekomen. Ze is op zoek naar een leuke date, maar heeft geen idee hoe ze dat aan moet pakken. Hoe flirt je? Waar kom je leuke vrouwen tegen? Johnny en Leontine nemen haar op sleeptouw en doen er alles aan om haar te helpen aan de perfecte date.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Alles is liefde.

Vergelijkbare series