Ahsoka

8.5 / 10
38 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_ajamdeman
9
20 sep 2023 19:32 - 20 sep 2023 17:32
Goede serie, echt Star wars waardig
Reageer
avatar_BlackBiker
7
09 sep 2023 19:55 -
Lastige serie voor mij. Ik heb nooit naar die tekenfilmseries gekeken en ken de hoofdpersonen daarom niet. Maar de serie lijkt er vanuit te gaan dat je wel weet wat eraan vooraf is gegaan. Wie is Thrawn? Wie is die Ezra? Wie zijn trouwens Ahsoka en Wren? Het zegt me allemaal niet zoveel. En omdat je ze ook niet echt leert kennen, is het lastig om met ze mee te leven. Tot nu toe laat het me allemaal redelijk onberoerd.

Op zich is het leuke SF en het is duidelijk dat er weer de nodige zorg aan de serie is besteed. Maar elke aflevering minstens twee lichtsabel gevechten vind ik wel wat vermoeiend. Het verhaal sleept zich maar voort. Ik krijg het idee dat ze deze serie ook wel wat korter hadden kunnen maken.
Het verhaal is ook wel weer redelijk cliché. Eerst gaat echt alles fout en nu zal onze onverschrokken held het waarschijnlijk allemaal wel weer in orde maken.
Ik ga wel verder kijken, maar niet met enorme verwachtingen.
Reageer
avatar_Movieman
8
01 sep 2023 13:16 - 01 sep 2023 11:16
Inderdaad een serie die meer Star Wars is omdat het past in het plaatje van de originele films en herkenbaar. Andere pogingen hiertoe volgen niet altijd het script van de films of lijken er helemaal niet op. Meer van dit zou ik zeggen.
Reageer
avatar_Mvandormolen
9
28 aug 2023 10:45 -
Ziet er gelikt uit. Vanaf het eerste plaatje echt Star Wars. Maar wel erg veel vrouwen, zou dat een soort nieuwe species in het Universum zijn geworden ?
Ik blijf wel kijken natuurlijk want Star Wars is Star Wars en Ahsoka is One of a Kind.
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Er zijn nog geen reacties geplaatst van de afleveringen die jij hebt gezien.
Ahsoka