Agents of S.H.I.E.L.D.

7.9 / 10
42 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Agents of S.H.I.E.L.D. krijgt een kort zesde seizoen

ABC heeft eindelijk de knoop doorgehakt. Agents of S.H.I.E.L.D. is vernieuwd met een zesde seizoen.

Het officiële persbericht van Marvel luidt: "Goed nieuws, Agents - onze helden zullen terugkeren voor een zesde seizoen." Het zesde seizoen krijgt dertien afleveringen en zal in 2019 van start gaan bij de Alfabet-zender.

Op 18 mei zal de laatste aflevering van het vijfde seizoen worden uitgezonden. ABC heeft niet aangekondigd dat het kortere zesde seizoen het laatste zal worden. De deur staat dus wagenwijd open voor meer afleveringen en een mogelijk zevende seizoen.

Denk jij dat het korte zesde seizoen een teken is dat dit seizoen het laatste zal zijn?Vorige aflevering
Adapt or Die
Adapt or Die
07x06
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_renzoroy
15 mei 2018 01:02 -
Ik had persoonlijk niet eens een 6e seizoen verwacht aangezien de kijkcijfers zo onwijs gedaald zijn. Ik denk zelf dat seizoen 6 wel de laatste zal worden, zeker als ze het aantal afleveringen halveren.
Reageer
avatar_elixer
19 mei 2018 17:40 -
ik vind het een leuke serie om naar te kijken en seizoen 5 heeft voor mij een goed eind heerlijk als een serie een goed eind heb op een seizoen ben benieuwt wat seizoen 6 komt brengen
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van 22. Juli. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Unruly is in productie bij HBO, de serie is gebasseerd op bokslegende Jack Johnson. Mahershala Ali (House of Cards (2013)) vervult de hoofdrol van Johnson.
Vandaag, 09:00
1
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie die ene acteur ook op zijn cv heeft staan.
Gisteren, 14:00
1
De Amerikaanse komedieserie Curb Your Enthusiasm is door HBO vernieuwd met een elfde seizoen.
woensdag, 16:00
2
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Cursed (2020) met Katherine Langford (13 Reasons Why). De serie verschijnt 17 juli bij de streamingdienst.
woensdag, 15:00
1