Adventures of Tom Sawyer

8.6 / 10
25 min
Animatie
Volg deze serie
8.6 / 10
1seizoenen/49afleveringen/1980 - 1980 
NetwerkFuji TV
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min19801980 (Beëindigd)
Genres:Animatie
Netwerk:Fuji TV
Adventures of Tom Sawyer is een Japanse animatieserie van de zender Fuji TV. De serie ging in première op 6 januari 1980.

Tom is een vrolijke kwajongen die opgroeit met zijn jongere broertje Sid, tante Polly en haar dochter Mary. Doordat Tom's ouders zijn overleden, neemt tante Polly de opvoeding van de twee kinderen van haar zuster met veel liefde en genegenheid voor haar rekening. De meeste tijd brengt Tom door met zijn beste vriend Huckleberry Finn, en samen beleven ze de meest spannende avonturen. Ze spelen piraatje op de rivier de Mississippi, drijven de varkens en een maken een heuse ballonvaart. Na veel plezier van de vele avonturen struikelen Tom en Huck over verborgen goud. De avonturen van Tom Sawyer zijn gebaseerd op de verhalen van Mark Twain.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 49
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Adventures of Tom Sawyer.
Adventures of Tom Sawyer