Aber Bergen

7.7 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.7 / 10
3seizoenen/30afleveringen/2016 - heden
NetwerkTV3
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:45 min2016 - heden
Genres:Drama
Netwerk:TV3
Aber Bergen is een Noorse dramaserie van de zender TV3 (NO). De serie ging in première op 22 september 2016.

Erik en Elea zijn een sluw en vasthoudend advocatenkoppel in Noorwegen. Ze kunnen niet met en niet zonder elkaar. De scherpe, knappe en succesvolle Erik Aber kent iedereen en iedereen kent hem. Elea Bergen, die haar krachtige karakter achter een zachtaardig uiterlijk verbergt, is de liefde van zijn leven – totdat ze hem de deur wijst. Hun team en het bedrijf dat ze samen hebben opgebouwd raken verstrikt in een gevecht tussen twee personen die denken dat ze niet meer van elkaar houden. Nu moeten Erik en Elea niet alleen een aantal morele, politieke en wettelijke dilemma’s oplossen, maar ook privé en werk leren scheiden.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 2
0 / 10
Seizoen 3
0 / 10

Recensies (1)

Aber Bergen - Seizoen 1

8

Nieuws (2)

Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
19 dec 2019
1
Ook voor de maand september hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender. Vrijdag 1 september 00.00 – Narcos – Seizoen 3 (Netflix) 00.00 – Goede...
31 aug 2017

Populaire reacties (1)

-
21 aug 2017
Ontzettend leuke Noorse serie over een gewiekste advocaat en zijn (ex) vrouw. Met veel humor gemaakt, zonder dat het een comedy wordt (vergelijkbaar met het onovertroffen Boston Legal).
Alle kenmerken van de betere Nordic series: goed verhaal, goede acterus en prachtig gefilmd.
Ik verheug me al op het volgende seizoen.

Vergelijkbare series

Dexter
1 stem
Friends
1 stem
Lost
1 stem
Sherlock
1 stem