A to Z

6.6 / 10
23 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Geen Bad Judge en A to Z meer voor NBC

NBC heeft A to Z en Bad Judge gecanceld. In nieuws dat te verwachten was, maakte de zender bekend dat beide series na dertien afleveringen zullen eindigen. Bad Judge heeft al tien afleveringen opgenomen. A to Z heeft er al 11 afgerond.

Geen van beide series deden het goed op een moeilijke avond voor NBC. Wekelijks gingen de kijkcijfers naar beneden en A to Z kelderde zelfs naar een 0.7 in de demografie. En, een 0.7 betekent het televisiekerkhof.

Beide series zullen niet van de programmering gehaald worden. Na de Super Bowl verhuist The Blacklist naar 21.00 uur op donderdag. De nieuwe komedies van dit televisieseizoen hebben het tot nu toe lastig. Manhattan Love Story is al gecanceld. Mulaney is, eigenlijk, ook al gecanceld na het nieuws dat Fox geen extra afleveringen heeft bijbesteld.

Treurt er iemand om de teloorgang van beide series? En, wie wordt de volgende die Mr. Cancellation op de hielen zit? De meeste neuzen staan gericht naar Fox. Utopia is een lopende dode. Red Band Society is ook aan het wankelen. Het niet al te lange wachten kan beginnen...
Vorige aflevering
M is for Meant to Be
M is for Meant to Be
01x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_denny89
01 nov 2014 17:19 -
eerlijk is eerlijk. Bad judge was dan ook wel echt heeel erg slecht
Reageer
avatar_alexanderleveld
01 nov 2014 19:12 -
Bad Judge verraade het al door zijn naam...
Reageer
avatar_patrick_1987
04 nov 2014 01:00 -
Deze twee series heb ik ook weinig vertrouwen gehad, hoop niet dat new girl gecanceld wordt, deze valt laatste tijd ook tegen betreft de kijkcijfers, verder favoriete komedie series big bang Theory en modern family beide erg succesvol dus dat zal wel niet gebeuren en niet te vergeten super leuke komedie serie 2 Broke girls hopelijk blijft die ook nog een aantal seizoenen
Reageer
John Doe
robin (gast)
10 nov 2014 23:48 -
Oooooh wat jammer van Bad Judge. Vind deze echt heel erg leuk. Ben ook echt een Kate Walsh fan!
Reageer

Laatste nieuws

HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
Vandaag, 13:00
Het tweede seizoen van de Britse romantische fantasieserie A discovery of Witches verschijnt volgend jaar januari, het seizoen werd in 2018 besteld.
Vandaag, 12:00
Het productiebedrijf Bad Robot van J.J. Abrams bewerkt Untamed van Glennon Doyle tot een serie. Het boek werd dit jaar gepubliceerd.
Vandaag, 10:00
De film Stay Tuned uit 1992 wordt door AMC bewerkt tot een gelijknamige serie, afkomstig van Ian Goldberg en Richard Naing.
Vandaag, 09:00
De dramatische misdaadserie Troppo, waarin Thomas Jane (The Expanse) de hoofdrol zal spelen, is gebaseerd op het boek Crimson Lake.
Gisteren, 13:00
TBS heeft de Amerikaanse komedieserie Miracle Workers (2019), met Daniel Radcliffe (The Simpsons), vernieuwd met een derde seizoen.
Gisteren, 12:00