A Place To Call Home

8.2 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

A Place To Call Home seizoen vijf vanaf 16 augustus bij MAX

De Australische serie A Place To Call Home over de steenrijke familie Bligh is vanaf 16 augustus weer te volgen bij Omroep MAX.

In april 2013 ging het eerste seizoen van de dramaserie A Place To Call Home in première bij Seven Network. Na twee seizoen hielden die het voor gezien, maar Foxtel en SoHo schoten de serie te hulp en kondigden direct een derde seizoen aan.

Inmiddels zijn we bij het vijfde seizoen beland en is het 1958. En er is veel veranderd in de Australische samenleving: traditionele waarden staan onder druk, jongeren laten van zich horen en de rijke families zie hun maatschappelijke positie langzaam minder worden. En niet alleen dat maar er is ook een onzichtbare vijand die het heeft gemunt op de bewoners van Ash Park. En te midden van al dit tumult lijkt alleen de liefde nog houvast te bieden aan Sarah en de familie Bligh.

Het vijfde seizoen, dat eind 2017 in Australië te zien was, zal vanaf donderdag 16 augustus om 17.50 uur te zien zijn bij Omroep MAX op NPO 2.

Embed from Getty Images
David Berry, Tim Draxl, Abby Earl, Marta Dusseldorp en Jenni Baird
Vorige aflevering
Reaching Home
Reaching Home
06x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 11:01
Het leek er op dat Criminal Minds na de beëindiging in 2020 bij Paramount+ verder zou gaan. Volgens hoofdrolspeelster Paget Brewster liggen de plannen nu stil.
Vandaag, 10:00
Ook in de week van 26 juli tot en met 1 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 30 van 2021.
Vandaag, 09:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
Gisteren, 11:00
3
Netflix heeft een foto gedeeld van Imelda Staunton (Trying) in de rol van Queen Elizabeth II. Ze vervult de rol in het vijfde en zesde seizoen.
Gisteren, 09:00
Kort na de start van het tweede deel bij Showtime, zijn de afleveringen ook te bekijken bij Ziggo Movies & Series.
zaterdag, 14:00