Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Zesde seizoen A Place To Call Home in juli op NPO 2

A Place To Call Home is een Australische dramaserie van de zender Foxtel/SoHo. De serie ging première in april 2013 en stopte in Australië in oktober 2018.

Vanaf maandag 15 juli zendt MAX elke werkdag om 17.00 uur op NPO 2 afleveringen van het zesde en laatste seizoen van het meeslepende en romantische A Place To Call Home uit. Het vijfde seizoen wordt vanaf woensdag 26 juni elke werkdag herhaald om 17.00 uur op NPO 2.

In het zesde seizoen van de Australische dramaserie staan de belevenissen en intriges van de steenrijke familie Bligh centraal. De familie bewoont landgoed Ash Park in het schilderachtige dorpje Inverness in New South Wales. Het einde van de jaren 50 is aangebroken. In Inverness proberen de bewoners van Ash Park allemaal op de een of andere manier hun angsten en problemen het hoofd te bieden. De één is beschadigd door de oorlog, de ander door het noodlot, familie, vrienden of vijanden. Behalve tegenslag is er ook liefde en vriendschap. Voor veel van de bewoners zal het leven voorgoed veranderen.

Video on youtube
Vorige aflevering
Reaching Home
Reaching Home
06x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
A Place To Call Home