7Seeds

7,0 / 10
25 min
Anime
Volg deze serie
Bekijk trailer
7,0 / 10
1seizoenen/24afleveringen/2019 - 2020 
NetwerkTokyo MX
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20192020 (Beëindigd)
Genres:Anime
Netwerk:Tokyo MX
7Seeds is een Japanse animeserie te zien bij Tokyo MX. De serie ging in première op 28 juni 2019.

In de nabije toekomst botste een gigantische meteoriet tegen de aarde. Alle levende organismen, inclusief de mensheid, zijn van het oppervlak van de planeet geveegd. De overheid, die deze uitkomst had voorzien, nam maatregelen om het worstcasescenario tegen te gaan. In het bijzonder was Project "7SEEDS", waarin vijf sets van zeven begaafde jonge mannen en vrouwen zorgvuldig werden geselecteerd en in teams werden geplaatst (lente, zomer A, zomer B, herfst en winter). Elke deelnemer werd vervolgens onder cryogene slaap gebracht in de hoop het voortbestaan van de mensheid te behouden.
Toen die mannen en vrouwen ontwaakten, kwamen ze plotseling in een wrede wereld terecht. Terwijl ze beroofd en bedroefd voor altijd hun geliefden verloren, zochten ze manieren om te overleven.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 24
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie 7Seeds.
7Seeds