7Seeds

7.7 / 10
25 min
Anime
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.7 / 10
2seizoenen/24afleveringen/2019 - heden
NetwerkNetflix
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:25 min2019 - heden
Genres:Anime
Netwerk:Netflix
7Seeds is een Japanse animeserie te zien bij Netflix. De serie ging in première op 28 juni 2019.

In de nabije toekomst botste een gigantische meteoriet tegen de aarde. Alle levende organismen, inclusief de mensheid, zijn van het oppervlak van de planeet geveegd. De overheid, die deze uitkomst had voorzien, nam maatregelen om het worstcasescenario tegen te gaan. In het bijzonder was Project "7SEEDS", waarin vijf sets van zeven begaafde jonge mannen en vrouwen zorgvuldig werden geselecteerd en in teams werden geplaatst (lente, zomer A, zomer B, herfst en winter). Elke deelnemer werd vervolgens onder cryogene slaap gebracht in de hoop het voortbestaan van de mensheid te behouden.
Toen die mannen en vrouwen ontwaakten, kwamen ze plotseling in een wrede wereld terecht. Terwijl ze beroofd en bedroefd voor altijd hun geliefden verloren, zochten ze manieren om te overleven.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 2
0 / 12

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie 7Seeds.

Nieuws (4)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
23 mrt 2020
Liar, Castlevania, Oogappels, Westworld, Elite, Ozark deze en veel meer series die zullen starten in maart 2020
28 feb 2020
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
27 jan 2020