18 Wheels of Justice

7,0 / 10
42 min
Misdaad
Volg deze serie
7,0 / 10
2seizoenen/44afleveringen/2000 - 2001 
NetwerkParamount network
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:42 min20002001 (Beëindigd)
Genres:Misdaad
18 Wheels of Justice is een Amerikaanse misdaadserie van de zender Paramount Network (voorheen Spike TV). De serie ging in première op 12 januari 2000.

Michael Cates is een FBI-agent, die moest infiltreren in de criminele organisatie van Jacob Calder. Als Michael getuige is van een moord die door Calder wordt gepleegd, zorgt hij ervoor dat Calder hiervoor wordt veroordeeld. In de gevangenis zint Calder op wraak. Hij laat voor de ogen van Michael, zijn vrouw en dochter vermoorden. Michael weet nu dat hij de volgende is. Om aan de huurmoordenaars te ontsnappen verandert hij zijn identiteit in die van Chance Bowman, een vrachtwagenchauffeur. Tijdens zijn werk ontmoet hij steeds meer mensen die Calder kennen of zaken met hem doen. Door het helpen van deze mensen blijft hij Calder dwarszitten en wordt de prijs op zijn hoofd steeds groter...
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 22
Seizoen 2
0 / 22

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie 18 Wheels of Justice.

Populaire reacties (1)

7
06 jan 2013
Hier ben ik al heel lang naar op zoek. Wie o wie.

Vergelijkbare series