Wizards of Waverly Place

8,0 / 10
30 min
Fantasy
Volg deze serie
8,0 / 10
4seizoenen/107afleveringen/2007 - 2013 
NetwerkDisney Channel
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:30 min20072013 (Beëindigd)
Genres:Fantasy
Wizards of Waverly Place is een Amerikaanse komische fantasyserie van de zender Disney Channel. De serie ging in première op 12 oktober 2007.

Wizards of Waverly Place draait om Alex Russo, haar oudere broer Justin en hun jongere broer Max. Ze lijken drie normale mensen, maar in werkelijkheid zijn ze tovenaars . Ze hebben hun magische krachten van hun vader, die zelf ooit ook een tovenaar was maar zijn magie vrijwillig opgaf omdat hij graag wilde trouwen met een sterveling (iets wat eigenlijk verboden is).

Alex komt vaak in de problemen omdat ze haar magie ongecontroleerd gebruikt. Daarmee leert ze wel belangrijke lessen. De drie magiërs weten dat er maar 1 magiër per generatie mag bestaan. Zodra ze ouder zijn, zullen ze het tegen elkaar moeten opnemen om te bepalen wie zijn krachten mag houden als volwassene. Die wordt dan de familietovenaar.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 21
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 30
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 29
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 27
Seizoen 4

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Wizards of Waverly Place.
Wizards of Waverly Place