Will & Grace

7.9 / 10
22 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reünie voor Will & Grace?Deze foto stond onder andere op Instagram en twitter. En nu is het grote speculeren begonnen. Komen Will & Grace weer bij elkaar? Het geduld van de Will & Grace fans bereikte deze dagen een hoogte punt, met tweets die niets buitensluiten. Debra Messing, Sean Hayes, Eric McCormack en Megan Mullally doen al dagen geheimzinnig over de reden voor hun samenzijn afgelopen week.


Wat bedoelde Debra Messing met deze tweet? Dat het presidentiële debat zou komen of omdat er aangekondigd gaat worden dat Will & Grace toch een reünie gaan krijgen. En ook de tweet van McCormack was open voor interpretatie, daar het lijkt alsof hij een script in zijn handen heeft.


Ook de tweet van Mullally lijkt op een reboot van Will & Grace te duiden.

Mocht er een reboot komen, laat MijnSerie je dat uiteraard weten. Hou de site goed in de gaten als je een Will & Grace-fan bent.

Hoop jij op een reboot na tien jaar?


Debra Messing, Megan Mullally, Eric McCormack en Sean Hayes
Vorige aflevering
It's Time
It's Time
11x18
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_Edwin
26 sep 2016 18:11 -
Jaaa!
Reageer
avatar_anonymous
27 sep 2016 12:43 -
Ik ben wel heel benieuwd. Will&Grace is een serie die je altijd blijft kijken, net als How I met you Mother. Wat is Megan afgevallen!
Reageer
avatar_anonymous
27 sep 2016 15:56 -
Het had van mij wel gemogen. Maar helaas was het alleen voor Hillary Clinton. Ik vond het hoe dan ook een hele leuke comeback van 9 minuutjes. En ik ben stiekem jaloers dat Nick Offerman zo'n heerlijk trutje aan de haak heeft geslagen. // https://www.youtube.com/watch?v=jzae4DKexko
Reageer
avatar_Dore
28 sep 2016 21:12 -
Ik word erg moe van 'bekende' Amerikanen die zich met politiek gaan bemoeien. Zo moeilijk is de keuze voor Amerikanen niet, Republikein of Democraat. En dit keer is het de keuze tussen 2 kwaden, waarvan Clinton de meest 'evil' is lol.
Reageer

Laatste nieuws

Hier is een lijst van series die gecanceld zijn of zullen eindigen in het seizoen 2020-2021, dus ongeveer van september 2020 tot september 2021 en die we dus niet terug zullen zien in het seizoen 2021-2022.
Gisteren, 14:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 13:00
Ook in de week van 14 tot en met 20 juni hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 24 van 2021.
Gisteren, 09:00
Het eerste seizoen van de Canadese medische dramaserie Nurses (2020) is binnenkort te bekijken bij Videoland.
zondag, 11:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vierde seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
zaterdag, 14:00
De cast voor de Starz-serie Dangerous Liaisons is bekend gemaakt. Onder andere de Nederlandse Carice van Houten (Game of Thrones) vervult een rol in de serie.
zaterdag, 12:00