Wie is de Mol?

8.4 / 10
60 min
Competitie-programma
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Kandidaten Wie is de Mol? 2018 bekend gemaakt

Tijdens een korte Wie is de Mol?-special werden op zaterdag 11 november 2017 de namen bekendgemaakt die in 2018 gaan deelnemen aan Wie is de Mol?

De kandidaten zijn;
Ron Boszhard, presentator
Stine Jensen, programmamaker, schrijfster en filosofe
Bella Hay, muzikante
Ruben Hein, muzikant
Simone Weimans, nieuwslezeres
Olcay Gulsen, modeontwerpster, lifestyledeskundige
Jean-Marc van Tol, Illustrator, presentator
Emilio Guzman, caberetier
Jan Versteegh, presentator
Loes Haverkort, actrice


Voorafgaand aan deze aankondiging gingen maanden van geruchten. Vele namen deden al enige tijd de ronde onder Molloten (trouwe Wie is de Mol?-fans). De echte verrassingen waren Emilio Guzman, Jean-Marc van Tol en Bella Hay. Van de rest was al ‘ontdekt’ dat ze mee zouden doen omdat ze allemaal zeer afwezig waren op sociale media.

Volgens geruchten gaat Wie is de Mol? dit jaar naar Georgië, maar dat is nog niet officieel bekendgemaakt. In het filmpje zijn wel bergen en ander natuurschoon te zien, maar dat hebben meer landen dan alleen Georgië. Verder vertelde presentator Art Rooijakkers: “De kandidaten van het achttiende seizoen weten exact wat ze te wachten staat: ze ontmoeten elkaar in een onbekend land en vallen vervolgens één voor één ten prooi aan het dubbelspel van de Mol. Die voorspelbaarheid is hun enige houvast als ze aan de startlijn verschijnen. Maar wat nou als zelfs dát ze wordt afgenomen? Als echt niets is wat het lijkt...”

Seizoen achttien van Wie is de Mol zal vanaf 6 januari te zien zijn bij AVROTROS op NPO 1.

Zit jij om 6 januari om half negen voor de buis?


Embed from Getty Images
Art Rooijakkers
Vorige aflevering
Episode 3
21x03
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_JanWillemK
14 nov 2017 10:23 -
Ron Boszhard, yes. Jan Versteegh, yes. Olcay Gulsen is zo dom als het achtereind van een varken dus die zie ik zeker niet ver komen.

De rest ken ik niet..
Reageer

Laatste nieuws

The Dark Crystal: Age of Resistance is door Netflix gecanceld. Er zal geen tweede seizoen van de Amerikaanse fantasieserie verschijnen bij de streamingdienst.
Gisteren, 13:00
2
De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
maandag, 13:00
DC Universe zal vanaf begin 2021 verder gaan als stripboekenplatform DC Universe Infinite. HBO Max neemt series over van DC Universe en vernieuwt Harley Quinn.
maandag, 12:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 11:00
De 72ste jaarlijkse uitreiking van de Primetime Emmy Awards zijn zondag 20 september 2020 uitgereikt. De uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen werd een hybride virtuele ceremonie genoemd gepresenteerd door Jimmy Kimmel.
maandag, 10:00
3
Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
maandag, 09:00