Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Colombia nieuwe bestemming van Wie is de Mol?

Al bijna sinds het begin van Wie is de Mol? kunnen de Molloten (fans van de serie) niet wachten om te weten waar en met wie het volgende seizoen wordt gespeeld.

Nu zijn er sterke geruchten dat het negentiende seizoen zich zal afspelen in Colombia. John van den Heuvel heeft delen van cast en crew gezien in een vliegtuig onderweg van Colombia naar Nederland.

Video on youtube


Op 29 maart 2018 berichtte MijnSerie al dat Rik van de Westelaken de nieuwe presentator zou gaan worden van Wie is de Mol? Maar meer nieuws werd er niet bekend gemaakt.

De locatie en nieuwe kandidaten zijn bijna beter beveiligd dan het goud in Fort Knox, maar elk jaar komt de geruchtenstroom toch weer op gang, net als dit jaar. Zo werd onder andere in mei gehint op deelname van Abbey Hoes, Isa Hoes, Jamai Loman en Barry Atsma. Ook Eva van de Wijdeven, Anouk Maas, Ruud Feltkamp en voormalig Miss Nederland Jessie Jazz Vuijk waren onderdeel van het gerucht.

Deze voorspellingen worden gedaan door AD-redacteur Jaap van Zessen die al flink wat jaren heel veel werk maakt van Wie is de Mol? kandidaten. Ook voorspeld hij welke kandidaten wanneer ongeveer gaan afvallen.

Het nieuwe seizoen van Wie is de Mol zal naar alle waarschijnlijkheid begin 2019 te zien zijn bij de AVROTROS op NPO 1. Hou MijnSerie nieuws in de gaten. Zodra er meer bekend is komen wij daar uiteraard op terug.

Embed from Getty Images
Abbey Hoes mogelijk één van de kandidaten
Vorige aflevering
Finale
Finale
24x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Wie is de Mol?