Wie is de Mol?

8.4 / 10
60 min
Competitie-programma
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Rik van de Westelaken gaat Wie is de Mol? presenteren

AVROTROS verwelkomt Rik van de Westelaken vanaf 1 mei als presentator bij de omroep. Van de Westelaken wordt de nieuwe presentator van onder andere het succesvolle programma Wie is de Mol? en het actualiteitenprogramma EenVandaag.

Bart Barnas, mediadirecteur AVROTROS: "De komst van Rik voelt als een puzzelstuk dat op zijn plaats valt. Met zijn journalistieke achtergrond is hij een waardevolle aanvulling op het EenVandaag-presentatieteam en met Rik als presentator van Wie is de Mol? vertrouwen wij erop het succes van het programma voort te zetten. Daarnaast is Rik een multi-inzetbaar talent die wij alle ruimte geven om zich nog verder te ontwikkelen als presentator en daarmee ook als een vaste waarde voor AVROTROS."

5206 Rik van de Westelaken

Rik van de Westelaken: "Ik heb ontzettend veel zin om voor AVROTROS te gaan werken. Bij EenVandaag kan ik mijn journalistieke ziel en zaligheid kwijt en dieper op de achtergronden van het nieuws ingaan. En Wie is de Mol? presenteren vind ik een grote eer: ik was al enthousiast fan, kandidaat, winnaar, en presentator van MolTalk. Dit is een fantastische volgende stap, die heel natuurlijk aanvoelt. Onder de bezielende leiding van Art Rooijakkers is het programma alleen maar populairder geworden - en ik ga heel erg mijn best doen om het ook komend seizoen tot een succes te maken. Na de NOS kreeg ik bij Net5 en SBS6 de kans om mij verder te ontwikkelen als presentator. Dat maakt dat ik me klaar voel voor deze geweldige nieuwe stap."

Presentator Art Rooijakkers gaat per 1 april aan de slag bij RTL. Hij tekende een driejarig contract en wordt ingezet op zowel studioprogramma’s als op locatie.
Vorige aflevering
Finale
20x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_TnTNL
29 mrt 2018 12:57 -
Wat mij betreft een waardige opvolger. Ben benieuwd!
Reageer

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 16:09
Comic Con is voorbij, het nieuws komt nu mondjesmaat binnen. We hebben het nieuws van 27 juli tot en met 2 augustus voor je verzameld.
Gisteren, 09:00
De nieuwe dramaserie Filthy Rich (US) gaat eind september in première en het eerste seizoen van L.A.'s Finest wordt vanaf eind september uitgezonden bij FOX.
zondag, 12:00
Als er niets meer verandert gaan de opnames van de Amerikaanse actie politieserie S.W.A.T. (2017) aankomende week weer van start.
zondag, 11:00
1
Damon Wayans Jr. (Happy Together (2018)) zal de hoofdrol spelen in een nieuwe actie komedieserie van David Caspe, Matthew en Daniel Libman voor Peacock.
zondag, 10:00
Er komt een einde aan La Casa de Papel. Het Spaanse succes van Netflix zal met het recent aangekondigde vierde seizoen (vijfde deel) eindigen.
zondag, 09:00
3