Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Rik van de Westelaken gaat Wie is de Mol? presenteren

AVROTROS verwelkomt Rik van de Westelaken vanaf 1 mei als presentator bij de omroep. Van de Westelaken wordt de nieuwe presentator van onder andere het succesvolle programma Wie is de Mol? en het actualiteitenprogramma EenVandaag.

Bart Barnas, mediadirecteur AVROTROS: "De komst van Rik voelt als een puzzelstuk dat op zijn plaats valt. Met zijn journalistieke achtergrond is hij een waardevolle aanvulling op het EenVandaag-presentatieteam en met Rik als presentator van Wie is de Mol? vertrouwen wij erop het succes van het programma voort te zetten. Daarnaast is Rik een multi-inzetbaar talent die wij alle ruimte geven om zich nog verder te ontwikkelen als presentator en daarmee ook als een vaste waarde voor AVROTROS."

5206 Rik van de Westelaken

Rik van de Westelaken: "Ik heb ontzettend veel zin om voor AVROTROS te gaan werken. Bij EenVandaag kan ik mijn journalistieke ziel en zaligheid kwijt en dieper op de achtergronden van het nieuws ingaan. En Wie is de Mol? presenteren vind ik een grote eer: ik was al enthousiast fan, kandidaat, winnaar, en presentator van MolTalk. Dit is een fantastische volgende stap, die heel natuurlijk aanvoelt. Onder de bezielende leiding van Art Rooijakkers is het programma alleen maar populairder geworden - en ik ga heel erg mijn best doen om het ook komend seizoen tot een succes te maken. Na de NOS kreeg ik bij Net5 en SBS6 de kans om mij verder te ontwikkelen als presentator. Dat maakt dat ik me klaar voel voor deze geweldige nieuwe stap."

Presentator Art Rooijakkers gaat per 1 april aan de slag bij RTL. Hij tekende een driejarig contract en wordt ingezet op zowel studioprogramma’s als op locatie.
Vorige aflevering
Finale
Finale
24x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_TnTNL
29 maa 2018 12:57 -
Wat mij betreft een waardige opvolger. Ben benieuwd!
Reageer
Wie is de Mol?