When Calls the Heart

8.3 / 10
42 min
Drama, Romantiek, Familie, Western
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Achtste seizoen voor When Calls the Heart

Tijdens de seizoensfinale is door actrice Erin Krakow bekendgemaakt dat er in 2021 een achtste seizoen van de Hallmark-serie zal komen.

De romantische dramaserie wordt in Nederland uitgezonden door Netflix en heeft daar inmiddels zes seizoenen. Na het omkoopschandaal met Lori Loughlin wat een grote aanpassing vergde in seizoen zes, leek de serie het lastig te krijgen, maar er werd een zevende seizoen gemaakt en nu komt er ook een achtste seizoen. Seizoen zeven had zijn laatste aflevering op 26 april in de Verenigde Staten en het is nu wachten wanneer de serie in Nederland op Netflix verschijnt. Aangezien seizoen zes eind januari werd toegevoegd is de verwachting dat seizoen zeven ook begin 2021 naar Netflix komt. Zie hieronder de aankondiging van seizoen acht door Erin Krakow.When Calls The Heart draait om Elizabeth Thatcher, een jonge onderwijzeres en de kleine voorlinieplaats in Canada rondom een mijn waarin ze komt te wonen. Gezien ze uit een rijke familie komt uit de grote stad is het een hele aanpassing en door een zware explosie in de mijn draait het leven ook nog eens om in de plaats. Gelijktijdig met de nieuwe onderwijzeres komt er ook een nieuwe mountie in de plaats te wonen.

Vorige aflevering
Don't Go
Don't Go
07x10
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
In oktober 2020 staan er veel nieuwe series op het programma. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.
Vandaag, 10:00
Oktober 2020 ziet er nog steeds niet uit al gebruikelijk. Maar aan (nieuwe) series gelukkig nog geen gebrek.
Gisteren, 11:00
3
Family Guy is door FOX vernieuwd met een nieuw seizoen en Bob's Burgers is door het netwerk vernieuwd met twee nieuwe seizoen.
maandag, 14:00
Het derde seizoen van Amerikaanse sciencefictionserie Star Trek: Discovery gaat binnenkort in première. Het seizoen verschijnt kort daarna ook op Netflix.
maandag, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 12:02