What/If

7.6 / 10
49 min
Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_Hangmat
8
02 jun 2019 18:24 -
Zodra je aan de cheesiness en het soapopera-gehalte gewend raakt, is dit een heerlijke wegkijker. Met een verrassend goede Zellweger, die toch mimiek blijkt te hebben!
Reageer
avatar_matseat
10
01 jun 2019 09:08 -
top serie alles gezien kei goed
Reageer
avatar_seriefanconny
6
27 mei 2019 07:46 -
Ik heb nu 4 afleveringen gezien, het valt mij wat tegen. Maar wie weet word ik nog verrast. Deze serie heeft geen originele plot, al geven ze eerlijk toe dat het iets weg heeft van indecent proposal. Het thrillergedeelte is nog niet echt goed uitgewerkt. Te weinig thriller wat vragen oplevert. Wel een voldoende. Renée vind ik ook nog niet overtuigend in deze rol, ze doet het beter in comedy's. Wennen denk ik. Meer drama nog dan thriller.
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Er zijn nog geen reacties geplaatst van de afleveringen die jij hebt gezien.