Wellmania

7.2 / 10
30 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_Lentje
5
14 apr 2023 14:13 - 14 apr 2023 14:15
Bij deze serie uitgekomen door goede krant recensie. Hmm, ik dacht dat het concept 'vrouw gedraagt zich als onbehouwen man, maar ondertussen bedoelt ze het allemaal wel goed, en moeten we toch wel met haar sympatiseren' wel een beetje belegen is. Blijkbaar niet voor de makers van deze serie. Denk Amy Schumer, projectiel braken etc. Niet echt mijn ding, misschien wordt het nog beter, ik weet niet of ik dat af ga wachten (vanwege die twijfel had ik een 5,5 willen geven, maar dat kan helaas niet).
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Er zijn nog geen reacties geplaatst van de afleveringen die jij hebt gezien.
Wellmania