Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Premièredatum voor Wednesday

Premièredatum voor Wednesday

Wednesday, de spin-off van The Addams Family, heeft eindelijk een premièredatum.
De comedy-horrorserie Wednesday draait om Wednesday Addams (Jenna Ortega, You) die naar de Nevermore Academy gaat.

Netflix onthulde meer over de nieuwe serie in een persbericht.

Uit de verbeelding van Tim Burton, is Wednesday een ontdekkend, bovennatuurlijk mysterie over Wednesday Addams' jaren als student op Nevermore Academy, waar ze haar opkomende paranormale vermogen onder de knie probeert te krijgen. Ze een monsterlijke moordpartij probeert te verijdelen die de lokale stad heeft geterroriseerd. En ook nog het moordmysterie wil op lossen waar haar ouders 25 jaar geleden in verwikkeld raakten. Dit alles terwijl ze tussen haar nieuwe en zeer verwarde relaties op Nevermore probeert te navigeren. 'Knip knip'.

Ortega zei het volgende over haar personage:

"Wednesday is momenteel een tiener en we hebben haar nog nooit als tiener gezien. Haar snedige, hatelijke opmerkingen klinken misschien niet zo charmant als ze komen van iemand die waarschijnlijk beter zou moeten weten dan een tienjarig meisje. Dat was een evenwichtsoefening. We wilden haar niet laten klinken als elk ander tienermeisje, maar we wilden haar ook niet te onwetend maken. En we hebben haar nog nooit zo op het scherm gezien. Elke andere keer dat je Wednesday zag, was ze de one-liner, het einde van een grap, ze raakt het altijd, en ik denk dat dat is wat mensen echt leuk aan haar vinden. Maar in deze serie is elke scène Wednesday. Er was een kans om haar wat meer dimensie te geven, en ze wordt wat meer een echt persoon, wat we volgens mij nog nooit eerder hebben gezien."

Wednesday

In de serie zal Luiz Guzmán in de huid kruipen van Gomez Addams. Aan Catherine Zeta-Jones de eer om 'kleur' te geven aan Morticia Addams. Isaac Ordonez zal te zien zijn als Wednesdays broertje Pugsley. Andere castleden zijn Gwendoline Christie, Jamie McShane, Percy Hynes White, Hunter Doohan, Emma Myers, Joy Sunday, Naomi J Ogawa, Moosa Mostafa, Georgie Farmer, Riki Lindhome en Christina Ricci.

Vanaf 23 november is de nieuwe serie te zien bij Netflix.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten